Amber's Blood: A Carol Reed Mystery (2012) zamunda.net


# # Коментар: Жанр: Macera / 3D / 1 Kişi


Подобни игри: Myst Uru: Shell Yolu, Gizemli Yolculuk 2: Chameleon, Gizemli Yolculuk: Schizm, realMyst: Etkileşimli 3D Edition, Sentinel in Time torunları, Uru: Myst, Myst V ötesinde Çağlar: Çağlar Sonu [Rus / Eng] (2005)


Интерфейс: Английски (ENG)


Multiplayer: не


Amber Kullanıcı Kan: Carol Reed Mystery - FAIRLIGHT


Приятелка на Карол Рийд преглежда вещите на наскоро починалия си баща и открива некролог на дядо си. Според него, той е умрял по-рано, отколкото тя си мислела, че е. Тя се обръща за помощ към Карол и той разбира, че зад некролога стои не просто някаква объркана дата, а, че историята на нейното семейство е толкова объркана и мрачна, колкото никой не би си представил.


Carol Uzun süredir arkadaş Stina onun ölmüş babasının eşyalarını geçiyor ve dedesinin ölüm ilanını bulur. Obituary göre, Stina dedesi daha sonra o inanmak kurşun olmuştu daha öldü.


Babasının geride ne araştırmaya devam zaman. Bir raf üzerinde bir kutu ulaşırken düşerken Stina ona ayak bileği burkulma. O, meseleyi incelemek üzere Carol sorar.


Carol soruşturma yakında bir ölüm basitçe bir baskı hatası daha Stina Kullanıcı şüpheleri çok daha fazla olduğunu ortaya koymaktadır ve Stina ailesi geçmişi hayal bile edemeyeceği koyu ve Carol veya Stina ya daha fazla bükülmüş olduğunu.


Özellikler: * Ambers Kan Carol Reed Serisi sekizinci oyun olduğunu. * Oyun fare tahrik ve özellikleri bir


klasik macera oyunu arayüzü. * Kesinlikle tam Ambers Kan zevk önceki Carol Reed oyunlardan birini oynamış gerek yok edilir. Oyunu oynamak için nasıl açıklar bir interaktif öğretici ile başlar. Ve saplanıyor merak etme. Oyunu istediğiniz zaman danışabilirsiniz bir ipucu sistemi bulunuyor.


# # Изисквания: Windows XP / Vista / 7 (32 veya 64-bit) İşlemci: Intel Pentium / Core 2 Duo 2.0 GHz veya eşdeğer AMD; Bellek: 1 GB; Ekran kartı: GeForce 7800 veya ATI benzer; Ses aygıtı: uyumlu DirectX; Sabit disk alanı: 800 MB.


# # Допълнително: За инсталацията: Зареждате в Daemon Tools Lite и инсталирате в папка по избор.


Yükleme başlamadan önce, Anti-virüs devre dışı bırakın.n.

Yorumlar