spor toto süper lig 2012

Basım
30 OFM Gazetesi
Bütün son gelişmeleri ayağınıza getiriyoruz Türkiye Süper Lig.
Satın alma bedeli 1.95 TL.
Computer , Mersin Idman Yurdu takımına karşı beraberliği ile hayal kırıklığına uğrattı
Mersin Idman Yurdu, Eskisehirspor takımı ile karşılaşmak için Eskisehir şehrine vardı.
Karşılaşma, Eskisehirspor için kolay bir vazife olarak düşünüldü. Computer , favori düşünülmeye dikkat etmedi. "Bizim taktiğimiz, güvenilirdir, o bir baskı olmayacak".
Taraftarlar maç boyunca maçtan mükemmel bir keyif aldılar ancak maçtan gol sesi bir türlü çıkmadı.Her iki takımın forvetleri girdikleri gol pozisyonlarını amansızca harcadı ve bir türlü şanssızlıklarını yenemediler.Sonuç olarak maç 0-0 lık skorla sona ermiş oldu.
"A draw was not enough for us", said Alper Yazgan. "Not when we were so close to a victory. Away at Eskisehirspor is always tricky for us", he went on. "But I would sooner say that we lost two points than that we gained one today."
KuNs Agüero 'nin endişelenmek için sebebi var
Orduspor rakibine karşı oynanacak olan maçta iki kadar çok oyuncu oynayamayacak durumda.
Rajnoch & J. Cerny Orduspor karşısındaki maçta oynayamayacaklar.KuNs Agüero bu haberlerden çok üzüldü. "Orduspor karşısındaki maçta onların olmasını gerçekten çok isterdim." dedi, "ama konu sakatlıklara geldi mi takımım bundan çok etkileniyor."diye ekledi. KuNs Agüero durum karşısında hiç de mutlu değildi:"Durumlar bu kadar kötü gittiği zaman,oyuncuların sadecekendilerini kanıtlamaya çalışmaları gayet doğaldır."açıklamasını yaparak."Kazalar hep olur."dedi
Haftanın kadrosu
Sesták
(Bursaspor) Durtuluk
(Istanbul B.B) Paulo Henriq
(Trabzonspor) Palacios
(Mersin Idman) B. Kaplan
(Besiktas)
Emre
(Fenerbahçe)
Dany
(Gaziantepspo) Onyewu
(Gaziantepspo) Dedê
(Eskisehirspo) Zayatte
(Istanbul B.B)
Carson
(Bursaspor)
Ruben signs up with Bursaspor
Villarreal will have to go on without Marco Gastón Ruben Rodríguez. Ruben switched employers today, andwill be playing for Bursaspor for the remainder of the season.
The hücumcu was scouted by one of the master scouts Bursaspor employs."Ruben fits right in with the kind of football we're planning on", said yilmaz kurtay. golcü olarak, Bursaspor's squad was not yet broad enough according to the manager, so Ruben's arrival can be called a good acquisition in that respect.
Bursaspor Insúa'dan kurtulmak istiyor
Bursaspor'da Federico Insúa için zor zamanlar.yilmaz kurtay artık ortasaha'ye güveni kalmadığını açıkladı,öyle ki oyuncu da kulübü tarafından transfer listesine konuldu.
31-year yaşındaki ortasaha 11.2 million euros million euros miktar bir paraya satışta.Bursaspor'in menajeri yilmaz kurtay"Bu tartışılabilir" dedi."Bizim duyurduğumuz miktar sadece bir işaret.ortasaha gibi bir mevkiide oynayan Insúa gibi bir oyuncunun kesinlikle bu kadar edeceğini düşünüyoruz ama pazarlığa açığız."Insúa Bursaspor'in kendisini bu kadar yüksek bir değere sattığını öğrendiği zaman pek mutlu değildi."Enkısa sürede kulüpten ayrılmak istiyor"dedi oyuncunun menajeri ve devam etti "Yüksek transfer ücreti bu işi çokzorlaştıracak.Bir kulübün bu kadar çok parayı verebileceğinden şüpheliyim."
Büyük çarpışmaya sahne olacak maç geliyor: Galatasaray & Besiktas
Türkiye Süper Lig yarın taş gibi sert bir maç geliyor: Galatasaray-Besiktas.
Geçen hafta Istanbul kentinde günlükbir tartışma konusu vardı: Galatasarayve Besiktas arasındaki karşılaşma.TurkeyQ7 medyada yaptığı açıklamalarla ev sahibi takımladalga geçti: "Futbol oynamayı bilen tek bir takım var" dedi ve sertçe ekledi "Ve o takım da Besiktas." Yasinnn18 bu açıklamalardan etkilenmiş görünmüyordu.Şöyle konuştu "Bence Muslera'nin Besiktas'egösterebileceği birkaç hüneri var" , "Vetabi ki bütün muhteşem taraftarlarımızın olması da başka bir avantajımız."
Sonuçlar
0-5 1. Karabükspor-Fenerbahçe
1-1 2. Gaziantepspor-Bursaspor
0-2 3. Gençlerbirligi-Trabzonspor
2-0 4. Besiktas-Kayserispor
2-0 5. Orduspor-Antalyaspor
1-0 6. Istanbul B.B.-Manisaspor
1-0 7. Galatasaray-Sivasspor
0-0 8. Eskisehirspor-Mersin Idman Yurdu
2-0 9. Ankaragücü-Samsunspor
Lig tablosu
75 1. Fenerbahçe
57 2. Galatasaray
54 3. Besiktas
53 4. Gaziantepspor
50 5. Trabzonspor
47 6. Istanbul B.B.
41 7. Bursaspor
40 8. Eskisehirspor
37 9. Orduspor
35 10. Kayserispor
26 11. Karabükspor
21 12. Mersin Idman Yurdu
21 13. Ankaragücü
19 14. Gençlerbirligi
19 15. Samsunspor
17 16. Manisaspor
14 17. Antalyaspor
7 18. Sivasspor
Hava durumu tahmini
Futbol için iyi bir gün değil,sağanak yağmurlar bölgesel bulutlar.
Alex,Fenerbahçe için büyük değer taşıyan
Belki bazılarına sürpriz olmuştur ama Alex iş en iyi gol atan oyuncuya gelince ligde 18 kadar gol atarak gol krallığındailk sırada bulunmakta.
Alex bütün ilgiden çok memnun."Gol armak harika birşey"diye yorumluyor."Bir gol beni hiçbir zaman kendimden geçirmekten alıkoyamıyor." bize bu sezon Fenerbahçe daha çok goller atmayı umduğunu söyledi.
Fikstür
Galatasaray-Besiktas
Trabzonspor-Fenerbahçe
Sivasspor-Gaziantepspor
Bursaspor-Eskisehirspor
Mersin Idman Yurdu-Istanbul B.B.
Samsunspor-Kayserispor
Orduspor-Ankaragücü
Antalyaspor-Karabükspor
Manisaspor-Gençlerbirligi

Yorumlar